Blog

Ce aduce scoala de make-ul Krasny Mask nou pe piata

Totul despre scoala de make-up Krasny Mask

Uneori de la pasiune pana la o adevarata meserie din care sa se castige si niste bani este un drum foarte scurt. Acest lucru este pus in evidenta de scoala noastra, care isi propune nu doar sa va ajute sa creati machiajele pe care le doriti ci chiar sa va ajute sa va creati o mica afacere. La scoala noastra va vom ajuta sa invatati totul pas cu pas si chiar sa va experimentati in acest domeniu, o data ce v-ati inscris la noi ne vom ocupa sa intelegeti si sa reusiti sa realizati toate machiajele. Veniti la noi si veti putea invata tot ce aveti nevoie despre make-up.
2.Makeup pentru evenimente
Atunci cand alegeti sa mergeti la un eveniment va doriti sa atrageti toate privirile, prin acest lucru inseamna ca trebuie sa tineti cont atat de tinuta cat si de make-upul ales pentru acesta. Pentru ca machiajul sa fie unul dintre cele mai frumoase puteti apela la ajutorul trainerilor nostri, care sunt oricand gata sa va ajute. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati chestionarul disponibil pe site-ul nostru cu toate datele dumneavoastră și bineînțeles să specificați care este tipul machiajului pe care îl doriți. Puteți opta atât pentru machiajul dumneavoastră cât și pentru machiajul invitaților.
3.Tipuri de machiaj si traineri
Daca doriti sa apelati la scoala noastra sau doar la realizarea unui machiaj pentru evenimentele la care urmeaza sa mergeti noi va oferim toate acele informatii de care aveti nevoie. Pentru a va ajuta va punem la dispozitie traineri nostri impreuna cu portofoliile lor si cu toate tipurile de machiaj pe care le realizeaza, tot acolo gasiti informatii si despre traineri nostri si toate datele despre ele. Mai mult decat atat pe site sunt prezentate toate tipurile de machiaj impreuna cu exemple pentru fiecare dintre acestea. Exemple de machiaje  care pot fi realizate in cadrul scolii se pot gasi si in rubrica de galerie foto creata special pentru aceasta.”

Povestea Mea – Povestea Ta

Eu, spre deosebire de mulți alți puști de atunci, am început să-mi câștig banii de la o vârstă destul de fragedă cum s-ar spune, fiind foarte pasionat de mai multe chestii din care cu timpul am ajuns să câștig niște bănuți de o înghetață apoi de niște haine și ajungând în stadiul în care am început să mă întrețin singur mutându-mă într-un apartament cumpărat chiar din banii mei.

Lăsându-mă la o  parte pe mine și povestea mea, producerea banilor nu ar mai trebui să fie un impediment pentru tinerii din ziua de astăzi fiindcă acum există mult mai multe posibilități de a-ți câștiga banii decât erau pe vremea mea (cu riscul de a suna ca și cum aș avea 80 de ani).

De exemplu, ca să nu pară că vorbesc din povești, tinerii ar putea să producă destul de mulți bani cu ajutorul mediului online. În primul rând, pentru a face bani și pentru a munci cu drag, trebuie să faci ceva ce-ți place. Așadar, majoritatea-s pasionați de net și cu câteva luni de informare de pe formuri de specialitate și alegerea unei nișe de activitate banii pot veni foarte ușor. Pentru fete, căci nu sunt foarte multe care se pricep la online, o metodă foarte bună de a produce bani frumoși pe termen lung ar fi să devină make-up artist, lucru deloc greu de realizat datorită numeroaselor cursuri de make-up care le sunt puse la dispoziție și, la fel de important, pasiunii pe care o au majoritatea fetelor în legătură cu machiajul și coafurile.

Ceea ce e de reținut e că banii se pot câștiga foarte ușor în ziua de azi. Un om înțelept a spus că banii sunt pe jos, trebuie doar să te apleci și să-i iei. Și chiar așa și e. Privește la ceea ce-ți place, învață să faci asta cât mai bine apoi materializeză totul.

Styling: Iulia Albu
Foto: Dimitri Caceaune
MUA: Manuela Gisca

Alternative de joburi pentru tineri

 

Incă de când eram mica mi-a plăcut sa fac bani singura,  mi-a plăcut să fiu cât mai productiva. Și nu în sensul că voiam să arunc cu ei în toate direcțiile, să dau milioane pe orice chestie banală ci să îi am gândindu-mă că mă vor ajuta în momentul în care anumite libertăți îmi vor fii încălcate și doar cu vorba nu voi rezolva nimic.

Așadar, rămânând cu principiul ăsta în minte, cu fiecare an care trecea peste mine eu găseam tot mai multe modalități de a-mi produce singur banii. Așa am ajuns ca înainte să devin major să mă pot muta singur, să-mi cumpăr totul din banii mei și să fiu, practic, total independent.

Acum câteva zile, știind povestea mea, o prietenă m-a întrebat ce ar putea face și ea să-și câștige proprii ei bani chiar dacă are doar 17 ani. Alternative sunt multe, foarte multe, o mare parte din ele fiind foarte bănoase și pe partea de online. În schimb, cum o cunoșteam, știam că pe online nu prea are ce să facă, joburi plătite doar cu minimul pe economie nu-i plăceau (ea țintea sus, dar totuși nu făcea mare lucru pentru asta) așa că singurul lucru care mi-a mai rămas să-i recomand a fost să meargă la niște cursuri de make-up, acestea fiind o alternative de joburi pentru tineri . A fost foarte încântată de idee mai ales că, la fel ca orice fată, îi plăcea să se aranjeze, să mai meargă pe la câte o prietenă să o machieze și așa mai departe. Deschisă fiind la această idee, după cum am spus deja, nu a mai stat pe gânduri și a trimis cererea de participare la niște cursuri de make-up.

Aceasta a fost doar o alternativă care i s-a potrivit fetei respective. În schimb, pentru voi, se găsesc și multe alte mici jobulețe din care să vă puteți întreține singuri. Totul constă în lucrurile care vă plac, pe care știți să le faceți și în felul în care vă căutați ceva de lucru.