Preturi si conditii

Preturi cursuri de machiaj

Tip cursDurata (ore)PretDetalii/Programa
Curs initiere - modul incepatori601500 RONClick
Curs perfectionare - modul avansati601800 RONClick
Curs intensiv 1203000 RONClick
Masterclass „SFX Special effects”6900 RONClick
Masterclass „Cocktail make-up”1300/400 RON *Click
Masterclass „Tehnica creionului & gelului”2500/600 RON *Click
Masterclass “Machiaj de fotografie”2500/600 RON *Click
Masterclass „Machiaj mireasa”2500/600 RON *Click
Masterclass „Linii perfecte”2500/600 *Click
Workshop “Self make-up”2500
* Fara practica pe model/cu practica pe model

Documente necesare pentru inscriere scoala de makeup

Copie carte identitate

Copie de pe certificatul de nastere

Copie de pe ultima diploma de studii sau adeverinta

Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „Apt pentru cursuri initiere machior”

Manuela Gisca make-up artist si trainer

Buna!

 Ma numesc Manuela Gisca si sunt trainer de makeup al Scolii Krasny Mask.
Placerea de a lucra cu oameni a fost esentiala in alegerea acestui domeniu. Si asta pentru ca satisfactia cea mai mare o cunosti atunci cand realizezi ca poti darui si altora ceea ce stii tu, ca poti investi 100% din ceea ce esti in oamenii cu care lucrezi, iar cursantii tai pot practica mai departe meseria de makeup artist.
      Fiind absolvent al Universitatii Nationale de Arte am avut minunata ocazie de a lucra mereu tinand seama de reperele stilistice , de etaloanele frumusetii si ale grotescului de-a lungul timpului sau de exprimarea corecta in limbaj plastic. Machiajul l-am ales cat se poate de firesc, lucrul cu pensulele si creioanele sau texturile pudrate gasind un corespondent real in meseria de artist. De la makeup artist la trainer makeup artist totul a avut un curs firesc. Cred insa cu tarie ca pe langa eforturile depuse, evenimente, dimineti in care ceasul suna la ora cinci sau seri in care ajungi acasa dupa ora zece, am avut si acel dram de noroc sa intalnesc persoanele potrivite la momentul potrivit.
      Experienta mea ca si makeup artist bifeaza reviste (The Grand Magazine, Ideal Mariaj,Tonica, The One ), televiziune (Efectul WOW Prima TV. Tonica On-line), sedinte foto, prezentari de moda (100% RO-Philippe Guillet, Pasarella 2011,) dar in special lucrul ca si trainer- partea cea mai frumoasa a meseriei mele, cu o experienta de peste 4 ani.
      Una dintre cele mai mari realizari ale mele este propria scoala,  Akademia Krasny Mask, unde  ma pot exprima liber, pot fi cat se poate de creativa si pot atat alege metodele de lucru cat si produsele cu care sa lucrez. Pentru a fii creativ ai nevoie de libertate si de curaj, iar rezultatele nu intarzie sa apara.
        Culorile, texturile si formele cu care invatam sa lucram, sunt ceea ce ne definesc stilul si ne ofera posibilitati nelimitate de lucru.
        Sa fii creativ…sa fii mai bun…sa ai rabdare…sa lucrezi relaxat…sa fii sigur pe tine…sa te exprimi plastic…sa poti invata din greseli…sunt lucruri pe care doresc sa le dau mai departe cursantilor mei in timpul petrecut alaturi de ei. Iar toate aceste lucruri le vom invata impreuna trecand prin diverse tipuri de machiaj, atat de beauty cat si special.
Manuela Gisca make-up artist si trainer

Zsuzsanna Hidi (Juja) make-up artist si trainer

Numele meu este Zsuzsa (Juja) Hidi si sunt make-up artist si trainer.

Arta machiajului m-a fascinat intotdeauna, ca si make-up artist ai satisfactia de a crea emotii, bucurie.

In anul 2008 am decis sa ma inscriu la cursurile de machiaj profesional ale scolii Kruger Brent Agency, iar in anul 2009 am absolvit-o obtinand o diploma de Make-up Artist, recunoscuta atat pe plan national, cat si international. Dupa acest curs am participat la diferite workshop-uri (tehnica creionului, tehnica acuarelei, tehnica aerografului).

Portofoliul meu cuprinde: machiaj pentru televiziune (emisiuni tv, spoturi comerciale, videoclipuri), machiaj foto (pictoriale de moda, reviste, mirese), machiaj fashion (prezentari de moda, evenimente), machiaj efecte speciale (film, teatru, sedinte foto) precum si machiaj de beauty pentru diverse evenimente, sedinte foto etc.

Zsuzsanna Hidi

Zsuzsanna Hidi (Juja) make-up artist si trainer